In English På svenska
Priser i: 
Start

Monkeybiker.net - Skandinaviens nr 1 forum

MonkeyMeetSweden


Köpvillkor (english version will be available soon)

 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Är du under 18 år behöver du målsmans tillstånd för att handla hos oss. 

 

Förskottsbetalning

I dagsläget använder vi oss av dessa betalsätt:

1.  Förskottsbetalning via kontoöverföring

2.  Förskottsbetalning via Bank Giro

3.  Förskottsbetalning via PostFörskott

4.  Förskottsbetalning via Bank transfer (IBAN, Bic/Swift) - Gäller endast internationella kunder. 

5.  Förskottsbetalning via PayPal (3,5% tillägg på totalkostnaden av din order).

Anledningen till att vi ännu inte valt att aktivera kortköp är för att minimera kostnaderna, och på så sätt kunna erbjuda produkter till lägsta möjliga pris. Kortköp kommer sannolikt att bli aktiverat i framtiden.


Ångerrätt

Vid köp har du som konsument rätt att utan anledning ångra ditt köp i upp till 14 dagar efter att du mottagit din vara. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Returfrakten betalar Du själv. Förseglade produkter ska returneras i obruten förpackning. Övriga produkter har du rätt att öppna för att försiktigt kontrollera varans funktion (detta gäller dock ej elektriska komponenter såsom CDI, Voltregulator, Tändsystem, lampor, omkopplare o.dyl), dock gäller att varan samt förpackningen hålls i oförändrat skick. Ångerrätten är inte tillämplig för företag. Fraktavgifter återbetalas inte vid utnyttjande av ångerrätt.

Produkter som ej omfattas av garanti

När det gäller köp av trimmotorer såsom exempelvis Lifan 88-125, 150, Zongshen 155, Daytona 150 & 190 så gäller uppstartsgaranti. Elektriska delar såsom CDI, Voltregulator, Tändsystem, lampor o.dyl, omfattas ej av garanti. 

Leveranser

Leveranstiden kan variera beroende på lagerstatus. Är det lång leveranstid på en vara så står det beskrivet i varubeskrivningen.

Återbetalningsskyldighet

Monkeybiker Sweden ska, om du utnyttjat din ångerrätt, återbetala inbetalt belopp snarast, dock senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig.

Personuppgifter

Monkeybiker Sweden hanterar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av kommer att hanteras av Monkeybiker Sweden i egenskap av personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditkontroll samt för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Monkeybiker Sweden. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Monkeybiker Sweden ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Monkeybiker Swedens köpvillkor samtycker du till ovanstående.    

Force Majeure

Monkeybiker Sweden är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.  

Övrigt

Monkeybiker Sweden reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av teknisk data som står utanför vår kontroll. Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket (www.konsumentverket.se). Har du några frågor kring våra köpvillkor, så tveka inte att kontakta oss på telefon 0735-151819 eller info@monkeybiker.se